Wandelfreaks.com over wandelen en reizen home lezingen en presentaties advies op maat update: 24 februari 2018
info blog wandelen media fossielen blog English


Wandelfreaks.com wordt gemaakt door Digna.
Eigenzinnige levensgenieter.
Wandelfreak.
Reisjournalist.
Parttime medewerker Staatsbosbeheer.
Eigenaar van 2 bedrijven in de leisure en muziek.

Ik doe alles wat ik doe voor mezelf. Wandelen, genieten van de natuur, zoveel mogelijk landen zien. Soms alleen, vaak met mijn gezin en altijd met passie.

Ik bekijk de Wereld en de Wereld mag met mij mee kijken.

Vaak zoek ik naar plekken en bezienswaardigheden die niet in de reisgidsen of op de reisblogs staan. Op zoek naar het onbekende.
Mijn website is geen standaard model zoals vele reisblogs.
Deze website programmeer en schrijf ik zelf en is anders dan de rest. Dat typeert ook hoe ik ben. Tegendraads en eigenzinnig.

Voor mij geen groepsreizen of georganiseerde reizen. Ik zoek alles zelf uit en ga meestal op de bonnefooi.

Op internet worden vaak de standaard locaties die iedereen zo'n beetje wel kent vermeld, de mooiste en goed bewerkte foto's getoond en de prachtigste verhalen verteld. Maar hoe is het nu werkelijk? Mijn foto's zijn niet gemanipuleerd door techniek. Ik bewerk ze zelden en geef de wereld weer zoals deze echt is.
U kunt mij alles vragen over de bestemmingen waar wij zijn geweest. Ik zal u de waarheid vertellen en tips geven.

Als je op de hoogte wilt blijven van de updates kun je een mail sturen. Je ontvangt dan een alert als er een nieuwe blog of fotoreportage geplaatst is.

Contact

Naam:
Email:
Bericht:

of
digna@wandelfreaks.com

Waardeert u mijn werk? Laat het dan merken door een gift of het bekijken van mijn advertenties. U helpt dan mee om de kosten van de website te dragen. Alvast hartelijk dank.Wandelfreaks.com is a production by Digna.
Traveljournalist
Parttime State Forestry Employee
Owner of 2 campanies in leisure and music

Everything I do, I do it for myself. Hiking, enjoy Nature, visiting as much countries as possible. Sometimes on my own, sometimes with my family, but always with Passion.

I take a look at the World, and the World may watch with me.

Do you appriciate my work? Let me know by looking at my advertisements. You will help me with the costs of this website. Thank you very much.Nieuws
10 februari 2018
Vandaag is mijn lieverd jarig. De kinderen (14, 15, 15) zijn allemaal thuis. Pubers en tablets? Nee hoor, hier niet. Als je ze gewoon mee naar buiten neemt vinden ze dat nog leuk ook. We hebben de bunkerroute bij Ouddorp gelopen en daarna het belevingspad in het belevingsbos. Geen lange routes, maar wel even heerlijk buiten in de zon en de vrieskou.

5 februari 2018
Cuba. Wat een fantastisch land. 21 dagen hebben wij door Cuba gereden, 23 dagen zijn we van huis geweest. Een roadtrip van 4.225 kilometer. Zonder voorbereidingen, zonder vooraf iets geboekt te hebben. Alles kan in Cuba. Het enige dat we vooraf hadden geboekt was een vliegticket en een auto.
Binnenkort kun je de eerste foto's en blog verwachten. Ik moet even door 1270 foto's heen om alles te selecteren. Het was geweldig.

28 december 2017
Het jaar is bijna om. En wat een jaar. Op de valreep nog naar Gambia geweest en Cuba zit er aan te komen. Wat hebben we veel gedaan dit jaar. De gezondheid zat mee, op een paar weken stevige rugpijn na. Een leuke nieuwe baan bij Staatsbosbeheer, werkreisjes en gewoon genieten op vakantie.
Ik kan niet anders zeggen dan dat 2017 voor ons een topjaar was. En voor 2018 zijn er al 2 reizen geboekt. Wacht maar af.

7 september 2017
De foto's van Portugal staan op de website. Het was een behoorlijke klus om de 684 fotos uit te zoeken. Veel bewerken doe ik niet, maar soms moet ik iets bijstellen. Geniet van al het moois dat de Algarve te bieden heeft.

Paramaribo gaat helaas niet door. Een tripje naar Gambia zit er hoogstwaarschijnlijk nog wel in dit najaar. Engeland is geboekt. We gaan weer op fossielenjacht. En....Cuba is ook geboekt. Wanneer vertel ik niet maar je zult de foto's wel zien verschijnen. Nog genoeg leuks om naar uit te kijken.

21 juli 2017
Morgen ben ik jarig! Een dag die ik eigenlijk niet vier. Ik ga gewoon werken en manlief werkt vannacht. Uiteraard komen mijn ouders en schoonouders en mijn oude oma, maar verder doen we er niets aan. Mijn verjaardag is wel een dag om te overdenken. Alweer een jaar voorbij. Wat heb ik dit jaar al gedaan en wat ga ik nog doen?

Zoals op 6 januari al geschreven hebben we zeer onverwacht de jaarwisseling op Aruba doorgebracht. Eind januari ben ik samen met mijn zoon een paar dagen in Engeland geweest. Even naar Tony in Londen en twee dagen aan de kust om fossielen te zoeken. En we vonden hele mooie!

Niet lang daarna, begin februari ben ik met mijn zoon naar Warschau gevlogen waar manlief een weekje voor zijn werk was. Nog geen twee weken later zaten we alweer in de auto op weg naar Oostenrijk voor een weekje wintersport.

8 april was ik een dag in Keulen voor mijn masterproef HBO Reisjournalistiek. Uiteraard ben ik geslaagd en mocht ik mezelf rekenen tot de 12 genomineerden beste verhalen voor plaatsing in ANWB Reizen.

De eerste week van mei heb ik samen met manlief doorgebracht in het Franse Bretagne. Ondertussen hebben we ook de jaarlijkse Bluesfestivals en Motortreffens bezocht.

Deze zomer vertrekken we nog naar Portugal en in oktober staat de Jurassic Coast van Engeland weer op de planning. Tussendoor vliegen manlief en ik misschien nog even voor het werk naar Paramaribo. Duimen dat het door gaat.
Andorra Denemarken Italië Noorwegen Spanje links
Aruba Duitsland Kaapverdië Oostenrijk Zweden nieuws
België Engeland Liechtenstein Polen Zwitserland 100 selfies
Bonaire Frankrijk Luxemburg Portugal disclaimer
Cuba Gambia Nederland Slovenië© Wandelfreaks.com 2004 - 2018